March 6, 2013

ANIS & SADIQ


Assalamualaikum..


hai semua.. selamat malam.. hari nie nak share sikit cerita pasal kawin-kawin.. bukan kawin kawin yang kita main macam zaman budak budak dulu, tapi nie kawin betul betul..bukan cobaaannn,,, heheh.. almaklumlah sekarang nie umur makin meningkat kan.. sume orang tak kira laki ke perempuan semua nak dan mahu begerak dari satu tahap ke tahap yang lain ..

dari mula kita bayi, kanak-kanak, remaja, dewasa, bujang pastu terus ke tahap kedua kawin, dah kawin nak ada anak dan seterusnya... sampai kita meninggal dunia kan.. jadi tak kira lah pada zaman sekarang ramai yang kawin muda.. bukan gelojoh tapi itu  namanya jodoh..

sama lah jugak dengan sahabat saya ANIS & SADIQ yang telah selamat di ijab kabulkan pada 2.3.2013 bersamaan hari sabtu yang lepas di sebelah pihak perempuan... alhamdulilah dah begelar PUAN & TUAN dah mereka.. heheh sebagai sahabat saya tompang gembira.. taniah..

SWEET

majlis pada hari sabtu tu memang sangat meriah ramai tetamu yang hadir jugak dari kalangan kawan kawan poli .. jadi sambil tengok pengantin dapat jugaklah buat reunion kecil kecilan.. sebab sekarang sume sibuk, ada yang belajar ada yang keja ada yang macam macam lagi lah heheh..

gembira sangat hari tu, lagi lagi dapat tengok pengantin yang awesome kebetulan pasangan memang kawan dari diploma.. kira mcam cinta politeknik lah ahahah.. so sweet kan .. okey lah dah malam esok ada kelas lagi.. saya akhirkan entry dengan beberapa keping gambar k.. sorry gambar tak berapa nak cantik,,, hahhaha

papaii jumpa next entry..  :)
No comments:

Post a Comment

Komen jgn Tak komen!

1.komen tidak boleh berunsur "kotor" yek!
2.Komen lah berapa banyak, xde limit pun
3.sebarang pertanyaan n cadangan akan dipertimbangkan.
4.Klau rajin komen saya, saya pasti komen blog anda kembali.
5.Selamat berkomen - komen.