December 31, 2015

Paper First di Akhir Tahun 2015


Assalamualaikum.

Hai semua, entry kali nie nak story sikit Final exam petang semalam pukul 2.30 ptg sampai 4.30 ptg. Ethic in computering. Macam biasalah study tetap study tapi nak dijadikan cerita apa yang baca tadi 1 atau 2 je soalan yang keluar sama, yang lain hemmm.. apa boleh buat dugaan sebagai pelajar. Yang 1 soalan to pun belum tentu tepat jawapannya. redha je lah.. doa yang baik-baik. in shaa Allah



Tinggal sehari je lagi nak masuk tahun baru 2016 jadi tak nak lah mula tahun baru dengan keadaan stress dan tetekan. Apa boleh buat sekarang cuba study terbaik untuk empat(4) lagi paper yang akan datang di tahun baru nie. Aku letak harapan yang tinggi setinggi tingginya agar pengakhiran atau penutup tahun 2015 adalah "the best in my life" dan boleh jadi kenangan manis buat aku. orang cakap bukak buku baru simpan buku lama, jadi kalau nak simpan sesuatu tu kita mesti nak simpan yang manis-manis je kan.. jadi tu lah harapan aku sekarang. Aminnn.



 Malam semalam lepas jawab first paper dapat pulak member baik hati belanja makan satey hihi. kawan macam memahami je bila tengah stress penawar terbaik adalah makanan, Alhamdulilah, murah rezeki kawan saya siti sharizan. hihi.. sedap jugak satey dapat lah lupa sikit kesedihan jawap paper yang tak pasti jawapanya to. sambil makan borak-borak , sambil to doa jugak lah agar Dr terang hati tanda kertas kami, lembut hati Dr nak bagi markah terbaik untuk paper kami. In shaa Allah. Think Positif..



okey lah, apa boleh aku conclude untuk pengakhiran tahun 2015 adalah satu tahun yang banyak kebahagian untuk aku, tak semestinya kebahagiaan dari segi cinta kan, tapi lebih kepada kasih sayang yang aku perolehi dari keluarga,kawan-kawan lama dan baru serta sahabat-sahabat yang sentiasa ada dengan aku susah senang sepanjang tahun 2015 ini.. kenangan aku yang tak mungkin aku lupa. hanya memori dan keping-keping gambar aku simpan sebagai kenangan. 

Semoga tahun baru 2016 lebih banyak sinar kebahgian untuk aku, dipanjangkan umur mak dan ayah, adik beradik dan aku sendiri, dimurahkan rezeki dan sentiasa dilindungi dalam rahmat Allah, dan mana tahu jumpa jodoh pulak ke.. hihi in shaa Allah.. amin.. yang paling penting aku nak Graduate sama-sama kawan-kawan to yang penting sekali.. Aminn .. in shaa Allah.. okey lah semua jumpa lagi di entry tahun baru. mintak maaf salah dan silap ya.. bye-bye 2015

No comments:

Post a Comment

Komen jgn Tak komen!

1.komen tidak boleh berunsur "kotor" yek!
2.Komen lah berapa banyak, xde limit pun
3.sebarang pertanyaan n cadangan akan dipertimbangkan.
4.Klau rajin komen saya, saya pasti komen blog anda kembali.
5.Selamat berkomen - komen.