December 30, 2013

FINAL COME AGAINAssalamualaikum.

Hai.. heee lama sungguh tak sentuh and update my blog. dekat sebulan jugak.. memang terlalu busy dan tak ada masa langsung tangan nie nak menaip cerita-cerita menarik.. kalau boleh nak hari hari update. supaya adalah kenangan tapi apa kan daya..

lepas satu satu peristiwa yang terjadi.. sedar tak sedar dah start balik final exam macam semester semester yang lepas. cepat betul masa belalu.. tapi elok lah jugak tak sabar dah nak abis belajar nak merasa pengang duit sendiri plak kan.. boleh beli kereta "Vios"... hee my dream car.

okey okey.. dah banyak melalut plak.. yelah tangan nie tak boleh kasi peluang menaip, kalau dh dapat menaip ada je nak cakap.. klau tak menaip senyap sampai sebulan.. heee...okey bebalik kepada tajuk entry,, final exam semakin hampir dan 2013 pun hampir melabuh tirainya. apa yang boleh dikatakan perasaan pada saat ini adalah sangat takut. walau sebenarnya belum start satu pun nota yang nak study.

itu lah hakikat bila bergelar sebagai seorang pelajar, bila dah dapat result nt baru nak menyesal.. harap harap bukan pada diri ini In Shaa Allah.. Amin... sem nie start awal tahun baru jee dengan paper pertama pada 2.1.2014. Paper Nutrient. kemudian 8.1.2014 , yang nie berat sungguh nak bagitahu mane tak nya ada 3 paper skali gus dari pagi sampai petang.. berat mata memandang berat lagi bahu saya nak pikul.. apa kan daya.. semua kena diteruskan dengan usaha, doa, dan tawakal. terakhir sekali 1 paper pada 10.1.2014 malam.. Buat masa skang saya kena ubah sikap kena lebih bukak buku dari bukak Fb, blog, itu ke ini ke.... supaya saya tak kecewakan harapan abah mak yang selalu mendoakan kenjayaan anaknya ini.. In Shaa Allah saya akan cuba buat yang terbaik.. "jika saya yakin saya boleh saya pasti boleh melakukan yeah!!". okey jumpa lagi k.. doakan kejayaan saya untuk penutup 2013 ini dengan jayanya.. amin.. papaiii...
No comments:

Post a Comment

Komen jgn Tak komen!

1.komen tidak boleh berunsur "kotor" yek!
2.Komen lah berapa banyak, xde limit pun
3.sebarang pertanyaan n cadangan akan dipertimbangkan.
4.Klau rajin komen saya, saya pasti komen blog anda kembali.
5.Selamat berkomen - komen.