June 6, 2013

DIP & DIG ITU BERBEZA


Assalamualaikum..

hai.. baru semalam buat entry hari pun terasa nak wat entry jugak.. bukan apa sejak nak final nie emosi tergangu sikit.. jadi tak de tempat nak mengadu. kasih. sini je lah tempat bermanje dan mengadu nasib.. hee

apa yang boleh ditulis adalah perasaan yang datang dari hati yang terasa sunyi.. dan tertiba terkenangkan zaman muda mudi dahulu kala semasa masih menuntut di politeknik.. waktu ambik diploma dulu perasaan tak sama macam sekarang berbeza sangat.. betul lah apa orang kata klau mula-mula tak suka benci lama-lama jadi rindu dan sayang..





itu lah perasaan aku masa ini.. bila duk sorang-sorang menghadap ilmu untuk jawap soalan final, terimbas zaman dip, happy je.. susah payah dengan kawan yang sama, jatuh bagun ngn kawan yang sama, semangat setia kawan tu tinggi.. sampai skang pun alhamdulilah boleh together gether lagi.

bukan aku nak cakap zaman dig nie tak best, tak setia kawan.. cume perasaan tu beza sikit.. bila semakin membesar. keputusan pun dibuat sendiri kan,,, klau dulu selalu tanya pandangan kawan,, ini okey tak itu okey tak. tapi skang sume kena wat sendiri.. kena kenal kawan baru kena berani, kadang-kadang kena belajar lonely .. kadang-kadang tak dapat cari best friends macam zaman dip dulu.. dah tua-tua nie sume percaya pada diri sendiri sahaja..

klau rindu ke sunyi ke terpaksa lah cari kawan lama.. tempat bermanja.. yang boleh close.. orang cakap kawan dig nie susah cari yang betul-betul boleh faham kita.. bukan tak ada langsung,, tapi susah sikit lah




apa yang boleh diungkapkan untuk entry kali ini.. aku rindu sangat zaman Dip dulu... tapi zaman Dig skang kena jugak aku tempoh demi masa depan yang cemerlang dan gemilang :)
selamat tinggal zaman DIP hanya tinggal kenangan.. selamat datang zaman DIG...

1 comment:

  1. JEMPUT JOIN :)

    http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/06/miniholi-giveaway-by-ain-mfna_5.html

    ReplyDelete

Komen jgn Tak komen!

1.komen tidak boleh berunsur "kotor" yek!
2.Komen lah berapa banyak, xde limit pun
3.sebarang pertanyaan n cadangan akan dipertimbangkan.
4.Klau rajin komen saya, saya pasti komen blog anda kembali.
5.Selamat berkomen - komen.