May 14, 2011

Masam-Masam Manis Perjalan Ke Interview Lepas Habis Praktikal ( Part 1 )

Assalamualaikum..

**heee .... Hai mber-membr blogger ,,, hope sume sihat- sihat je k ... hari nie terase ade mood nak menulis entry baru tuk kongsi sesama ngan korang sume lh .... sebb sume masalah n problem-problem telah selesai dengan selamatnye... heeee terutama skali prob tentang Report lepas Praktikal n Transport balik ke Poly..

**Alhamdulilah .. sume telah selesai n selamat .. tapy di sebalik sume tu terlalu banyak kemanisan dan kedukaan sepanjang start pejalan ke poly hingga lah semuanya selamat .. hee .. tak sabar nak cter ngan korang sume nie... Huuu

**Bermulanya citer nie ,, start bila hari aku nak balik ke poly tak ada Transport ... mmg sedih gila time 2 .. tapy terharunya bila salah sorang my best member pelawa aka join dia balik naik kete with BF dia .. Start 2 bermula lah cerita Masam-Masam Manis Pejalanan Aku n Mereka .. Mmg aku Tak tau nak ucap terima ksih cam ne agy kat dia ,, dan dia telah menjadi MY HEROIN pada masa tu .. nak tgok my heroin with her hero??

++++++++++

++++++

+++++

+++

++

+

My Heroin (KLIK)

** MMg sangat Hppy gila bila with dorang nie ... Dorang mmg sweet cauple sgt ... sepanjang pejalanan dengan dorang mmg tersa mcam ikut owang y dah berkahwin lah .. so sweet thankz sayang Pqa kasi i Join u ... Thankz a lott .. huu ..


PADA KE ESOKKAN HARI NYA ..

** 6.30 am : Bagun Pagi n Bersiap

** 8.15 am : Menaiki Kereta ke tempat Temu duga

** 9.00 am : Pendaftaran

** 9.30 am - 11.00 am : Sesi Temu Duga

** 12.00 am : Selesai Temu duga

** 12.45 pm : Ape Lagi Snap pic Lah Pulak ... dah Lega .. huu









** 2.00 pm : ???

** Akan Bersambung Lagi nye ... Hahahah

TUNGGU !!! ...



1 comment:

  1. Selamat Merasa yang Masih untuk interview (^^)/

    ReplyDelete

Komen jgn Tak komen!

1.komen tidak boleh berunsur "kotor" yek!
2.Komen lah berapa banyak, xde limit pun
3.sebarang pertanyaan n cadangan akan dipertimbangkan.
4.Klau rajin komen saya, saya pasti komen blog anda kembali.
5.Selamat berkomen - komen.