May 2, 2013

HIMPUNAN APRIL


Assalamualaikum..

hai semua.. heee aduh lama sungguh tak buat entry baru, sibuk sangat banyak betul kejadian yang berlaku diakhir-akhir bulan April ... ada yang manis dan ada yang pahit yang akan dikenang sebagai memori yang terindah dalam hidup.

dimulakan dengan 24/4/2013....  bukanlah satu kejadian yang manis dalam hidup.. tapi satu pengajaran buat diri sendiri agar lebih berhati-hati... malu sebenarnya nak ceter tapi apa kan daya nasi sudah menjadi bubur.. hehe... tarikh kejadian itu berlaku pada hari rabu, masa tu otw nak ke kelas fsiologi,  biasa lah student pergi ke kelas dengan menaiki bus,, dan pada masa itu memakai baju kurung.. konon nampak ayu lah wana pink.. nak dipendekkan cerita, Jatuh bus, ulang balik Jatuh bus.. apa yang jatuh owang yang tulis nie lah yang jatuh.. hee... masa tu memang tak rase sedikit malu pun,, dia macam seolah-olah blur dan sperti diawang-awangan saja tgok-tgok kepala lutut sudah cecah ke tanah.. hee.. masa tu cuba untuk bagun tetapi gagal bukan sebab tak bedaya, rupanya kain yang dipakai itu tersangkut di skru pintu bus.. hemm nasib ada seorang boy chanise yang tolong masa tu... bila dikaji balik rupanya skru bus tu lah punca segala-galanya.. (mencari salah orang lain padahal salah sendiri saya...saya)...kemudian pada 25/4/2013...  nie pun bukan lah cerita yang happy tapi tak sedih jugak lah.. macam suam suam kuku je,, hee bukan apa pada hari khamis tu tamat lah sudah kajian lab bersama-sama adik ditaska.. kajian tu merangkumi subjek sem ini iaitu psikologi pekembangan kanak-kanak.. setelah berapa minggu dengan adik-adik ditaska akhirnya kajian berakhir jugak, banyak pengalaman yang diperolehi dengan adik-adik disana , rase cemburu pun ada jugak bila tgok taska diowang , bila berada di situ trase nak jadi budak-budak balik.. heheh... adik-adik disana telah banyak menyimpan kenangan yang sweet untuk saya terima kasih adik-adik... semoga berjaya kelak..himpunan terakhir ialah pada 30/4/2013... apabila dapat dating dengan insan tersayang benama sahabat.. piqa dan ekin... sangat best kenangan yang tak mungkin dapat dilupakan.. kami lepak dari pukul 10am sampai 12am... petama kali lepak lewat malam.. hee terase macam nakal plak buat cam tu.. tapi tu lah nama nya kenangan.. thanks honey ku.. kita makan burger bakar n chicken chop sesama.. heee mis you all,, next time dating lagi k...akhir kata... pengalaman sepanjang april ada yang manis dan ada yang pahit.. yang pahit tu kita buang jauh-jauh dan ambik sebagai pengajaran.. dan yang manis tu kita simpan sampai akhir hayat... :)

1 comment:

  1. hai , awak di tag nama #eliss jom sertai g.a besar-besaran by o.s.m http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging.html . hadiah berbaloi-baloi cepat review hadiah jugak .jom sertai .


    ReplyDelete

Komen jgn Tak komen!

1.komen tidak boleh berunsur "kotor" yek!
2.Komen lah berapa banyak, xde limit pun
3.sebarang pertanyaan n cadangan akan dipertimbangkan.
4.Klau rajin komen saya, saya pasti komen blog anda kembali.
5.Selamat berkomen - komen.